Nieuws

Volg ons via de site, facebook of op linkedin.

Uiterste bestel datum kerstdiner verlengd!

Door de vele aanmelding hebben wij het besluit genomen om het maximale aantal dat we kunnen produceren (planning technisch) te gaan voorbereiden. Hierdoor kunnen wij tot uiterlijk 21 december 2018 uw bestelling aannemen, op basis van beschikbaarheid. Dus bestel snel, want VOL is VOL.

 

9-12-2018

Nieuwe locatie

 

Cooke'd catering gaat verhuizen...

Binnenkort start de bouw van onze nieuwe productie locatie (Franciscusweg 341 in hilversum), waar wij vanaf begin Juni volledig operationeel zullen zijn. Meer ruimte en meer mogelijkheden, zodat weer verder kunnen groeien. Hou de nieuwssite en facebook in de gaten voor updates.

23-03-2016

 

Stamppot...

Het stamppot seizoen is weer begonnen. Buiten is het nat en koud, dus binnen lekker opwarmen en tijd om u zelf en u gasten eens te verwennen met een heerlijk 'oer hollands' stamppot buffet. We hebben ook heerlijk stamppotten met een mediterraans tintje.

Benieuwd? Neem contact met ons op.

22-10-2015

stamppot 2015

 

U een prachtig diner, zij een prachtig diner

In samenwerking met de initiatiefnemers Rob & Sjoukje Geeraets en overige partners, bezorgd Cooke'd catering dit jaar (minder bedeelden) ouderen een bijzondere kerst.

Het doel is om zoveel mogelijk (hulpbehoevende) senioren aankomende kerstdagen te laten genieten van een prachtig kerstdiner. Dit is al bijzonder goed gelukt, namelijk in totaal al 500 ouderen bij 4 verschillende instellingen.

Om dit project nog succesvoller te maken, doneert Cooke'd catering van ieder kerstmenu dat wordt besteld € 2,50 extra aan dit mooie initiatief.

21-10-2015

kerst

 

Kerst 2015

Onze vertrouwde kwaliteit voor u binnen handbereik.

Wilt u graag met de kerstdagen een mooi diner presenteren?

Onze chef heeft een prachtig kerstbuffet samengesteld welke u in uw eigen keuken kunt bereiden.

Alle voorbereidingen zijn reeds gedaan door de chef zelf en u hoeft alleen enkele laatste handelingen te verrichten om een prachtig kerstdiner te serveren.

13-10-2015

 

Xebia Nederland

Sinds mei 2015 zijn wij 'prefered supplier' van Xebia Nederland B.V. een ontzettend leuke opdrachtgever. Ook hier zullen wij ieder opdracht weer vol passie naar wens vervullen.

06-08-2015

Xebia

 

Barbecue 2015

Het barbecue seizoen komt er weer aan... Cooke'd catering komt voor het seizoen van 2015 met authentieke en smaakvolle gerechten die met de grootste zorg op onze houtskool barbecues worden bereid. Bekijk snel ons barbecue assortiment en laat u verrassen.

06-05-2015

 

Hilversum City run

Zondag 19 april staat Cooke'd catering in samenwerking met Mijn Hemel wijnkoperij weer klaar om u te voorzien van een hapje en een drankje tijdens de Hilversum City Run! Kom allen de deelnemers aanmoedigen en geniet ondertussen van heerlijke tapas hapjes en verschillende wijntjes op het terras van "Mijn Hemel" op de Gijsbrecht van Amsteltsraat.

10-04-2015

cityrun

 

Wijn proeven op het water

Een andere manier van uitwaaien: Wijnproeven op het Water. De ideale onderbreking tijdens een langere vergaderingsessie. Of een nieuwe manier om relaties te verrassen en te binden. Water, zon, wind, blauwe luchten en klapperende zeilen lonken. De prachtige open “King of Skandinavia” zorgt voor het vaarplezier op de mooie Loosdrechtse Plassen. Een ideale plek om de relaties naar uw wens te ‘managen’. Tijdens de boottocht verrast WijnInspiratie u met bijzondere wijnen om te worden begeleid met heerlijke hapjes van Cooke'd catering. Meer informatie neem contact met ons op, of kijk op wijnproevenophetwater.nl

10-04-2015

wijn op het water

 

Duroc D'Olives varkenvlees

Half februari zijn we met Cooke'd catering en slagerij de kroes overgestapt op het varkensvlees van Duroc D'Olives. Het varkensvlees van de Duroc D'Olives varkens is sappig, lekker en mals. Het dankt zijn unieke smaak aan de combinatie van het 'Duroc' varkensras en het speciale dieet dat de varkens dagelijks krijgen. De voeding bevat enkel natuurlijke grondstoffen zoals tarwe, gerst, mais en soja waaraan olijfolie als vetbron wordt toegevoegd. Het gebruik van olijfolie in de voeding zorgt niet alleen voor de specifieke smaak en zachtheid van Duroc D'Olives varkensvlees, het verhoogt ook het gehalte aan gezonde onverzadigde vetzuren in het vlees. Daarnaast is het Duroc D'Olives varken geheel antibiotica vrij. Lees meer

18-03-2015

duroc

 

Top diner in een paar minuten

U wilt uw partner, familie, vrienden of zakelijke relatie verrassen met een uitgebreid diner op sterren niveau, maar niet uren in keuken staan om alles voor te bereiden? Het kan met Cooke'd catering. Wij doen de voorbereiding, u maakt het af. Wij zorgen dat het menu perfect is voorbereid, zodat u in een hand om draai leuke en verrassende gerechten aan uw gasten kunt presenteren. Al vanaf € 27,50 per persoon. Meer informatie? Neem contact met ons op.

24-02-2015

 

Nieuw in 2015

Cooke'd catering start in 2015 met een geheel nieuw assortiment. Daarnaast hebben we de website aangepast. Kijk rustig even rond en laat u inspireren....

10-02-2015

 

Cooke'd "bedrijfscatering"

Cooke’d catering verzorgt al jaren de lunch en avond maaltijden voor vele bedrijven in ’t Gooi en Omstreken. Sinds 2015 zijn wij echter ook gestart met het volledig overnemen van bedrijfsrestaurants. Dagelijks verzorgen wij op locatie een vers gemaakte lunch met een ruim assortiment gezonde en verse producten. De lunch kan opgebouwd worden uit de door u gewenste onderdelen, zoals brood, (h)eerlijke vleeswaren, boerenkazen, zuivel, sappen, salades, soepen, gezonde snacks en warme maaltijden. Neem dus afstand van de dagelijkse soepen uit blik of automaat, frituurhappen en kant-en-klaar salades. Daarnaast hebben wij ook voor de avondsessies op werk een ruime aanbod aan gezonde en vers bereiden maaltijden. Vraag naar de mogelijkheden of kijk op deze website bij bedrijfscatering.

14-01-2015

 

catering | traiteur | delicatessen