Kerstklassiekers 2022

 

Ook dit jaar hebben Slagerij de Kroes en Cooke'd Catering de handen weer ineen geslagen en bieden weer 4 heerlijke kerstklassiekers aan.

 Deze gerechten zullen geheel overklaar worden gepresenteerd. Het enige wat u nog dient te doen, is de oven aanzetten en de beschrijving in 3 stappen op te volgen. In een handomdraai heeft u een heerlijke kerstklassieker op tafel staan en kunt u net als u gasten lekker genieten zonder al teveel in de keuken te hoeven staan.

Wenst u toch liever een ander mooi stuk vlees voor op de BBQ, een heerlijke hertenrollade, of een mooi samengestelde gourmetschotel? dan verwijzen wij u graag door naar www.slagerijdekroes.nl

 

 

Kalkoen

Zowel gevuld als ongevuld te bestellen. De vulling bestaat uit kalfsgehakt, abrikozen in witte wijn, kastanjes, pruimen, amandelen & een vleugje stroganoff. Kalkoen word geheel voorbereid met seizoensgroenten, knoflook en verse kruiden.

te bestellen in de volgende gewichten
4, 6, en 8 kilo
 

€ 21,50 per kilo (gevuld)

€ 16,50  per kilo (niet gevuld)

Beef wellington

Ossenhaas ingerold in roomboter bladerdeeg, serranoham en een duxelles van kastanje champignons, sjalot, truffel en bieslook.

te bestellen vanaf 3 personen

€ 19,50 per persoon

Pork wellington (NIEUW!)

Varkenshaas ingerold in roomboter bladerdeeg, pancetta, mosterd ip
en een duxelles van kastanje champignon, sjalot, truffel en bieslook.

te bestellen vanaf 3 personen

€ 14,50 per persoon

Kiprollade (NIEUW!)

Heerlijke gegrilde en gekruiden kiprollade van kippendeijen, geheel voorbereid met seizoensgroenten, knoflook en verse kruiden.

te bestellen per kilogram

€ 22,50 per kilo

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kalkoen    Beef

 

 

informatie aanvragen 

catering | traiteur | delicatessen